Aktuális

Apa és fia is meghalt egy drogügylet miatt

Ilyen az, amikor a fiú igazán rossz társaságba keveredik. Kábítószert vett, majd társa agyonverte. Erre az apja is öngyilkos lett.

Vádat emelt az ügyészség egy magyarcsanádi férfival szemben, aki kábítószer-vásárlás ürügyén egy ember halálát okozta. 

A Csongrád Megyei Főügyészség szerint a vádlott és a sértett még tavaly szeptemberben vettek kábítószert, azonban összevesztek, hogy ki mennyit fizessen a vételárból. A vita elfajult, a vádlott ököllel sorozta a sértettet, a verésnek csak az vetett véget, hogy az áldozat apja közéjük állt. Igaz, így őt is megverte a vádlott, könnyebb sérüléseket okozva az apának.

Másnap orvost hívtak a sérült fiúhoz, de az orvos távozása után újra megjelent a vádlott és követelni kezdte az általa jogosnak vélt, korábban közösen elfogyasztott kábítószer ellenértékét. Ennek során a vádlott a magatehetetlenül fekvő sértett mellé térdelt, és több alkalommal, ököllel fejen ütötte oly módon, hogy a sértett az ágyról legurult, és nekiesett a radiátornak. Miután a sértettet az ágyra visszatették, ismételten verni kezdte őt a vádlott.

Mikor a vádlott elment, a sértetthez mentőt hívtak, kórházba szállították, életmentő idegsebészeti műtétet hajtottak rajta végre, ennek ellenére 6 nap múlva agyhalott állapotban adták át egy másik kórháznak, majd 2015. október 22. napján meghalt. A sértett halála a vádlott által elkövetett bántalmazások következtében létrejövő többszörös koponyasérülésekkel összefüggésben állt be – áll a vádhatóság közleményében.

Fia halálát követően a sértett édesapja is öngyilkosságot követett el, alig egy hét elteltével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top