Aktuális

Szexvádakkal hurcolták meg a börtönőrnőt

Végére ért a nyomozásnak a rabbal szexelő veszprémi börtönőrnő ügyében az ügyészség, és arra jutottak, hogy a feljelentés állításai valótlanok, ergo nem volt szex sem.

Közel kéthetes nyomozás után megszüntette az eljárást annak a névtelen feljelentésnek az ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség, amiben egy veszprémi börtönőrnőt vádolnak hivatali visszaéléssel. Az ügyészség úgy véli, az anonim feljelentésben szereplő állítások valótlanok, semmi nem támasztja alá őket. Viszont nyomozást indított, hogy kiderüljön, ki akarta besározni a börtön dolgozóját.

Mint ahogy arról augusztus elején az NLCafé is hírt adott, egy névtelen bejelenés alapján kezdett vizsgálódásba az ügyészég. Az ismeretlen vádjai szerint egy veszprémi börtönőrnő wellnesshétvégéért, szépségszalon- és mozibérletért cserébe büntetés-félbeszakításokat, eltávozásokat és egyéb engedményeket intézett két, többszörös visszaesőként fogva tartott rabnak. Sőt az egyik fogollyal többször szexelt is, a találkozókat pedig maga kezdeményezte.

Forrás: veol.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top