Aktuális

Orális szexet kellett imitálniuk a corvinusos gólyáknak

A gólyatábort 2014-ben is a hagyományos helyszínen, a szarvasi ifjúsági táborban szervezte meg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói önkormányzata.

Arról, hogy pontosan mi is történt a “mókás csapatépítő, corvinusos identitást és integrációt erősítő” rendezvényen, nem sokat tudni. A VS.hu többszöri érdeklődésére sem volt hajlandó tájékoztatást adni se a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetősége, se a hallgatói önkormányzat egykori képviselői. Annyit azonban elismertek, hogy ügy lett belőle.

“A budai gólyatáborban történtekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva közöljük, hogy az illetékesek, értesülve az ügyről, kivizsgálták azt és megtették a szükséges intézkedéseket” – idézi az esettel foglalkozó cikk a tájékoztatást. Hallgatói és dolgozó források alapján a lap azonban megtudta, hogy a gólyáknak előre nem ismertetett feladatokat kellett teljesíteniük: önkéntes alapon, mégis elvártan.

A források azt állítják, volt olyan feladat, melynek az volt a lényege, hogy a fiúknak mackósajtot kellett feltolniuk az ánuszukba. A lányokra más feladat várt: nekik például le kellett térdelniük és be kellett venniük a szájukba a kijelölt fiúk lába között elhelyezett pálinkásüveget, amelyet a HÖK által megjelölt vonalig kellett benyelniük.

A VS.hu megkeresésére az illetékesek leírták, hogy “az ügy kapcsán az egyik hallgatói képviselő lemondott a tisztségéről, illetve mindkét érintett eltiltásra került a gólyatáborok szervezésétől“. Az eset óta a Budai Campuson a gólyatáborok részletes programját előzetesen, írásban kell benyújtani. A betartására a Hök vezetői aláírásukkal vállalnak kötelezettséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top