Aktuális

Időjárás: az augusztus 20-ai napsütést vihar követi

Napsütésben lehet felszeletelni a kenyeret augusztus 20-án, az esti tűzijáték után azonban érdemes behozni a muskátlit a teraszról, mert jön a vihar. Időjárás a hétvégére!

Szombat = napsütésben ünnepelhet a magyar

Szombaton a hajnali, reggeli órákra a Dunántúlon helyenként párássá, ködössé válhat a levegő, ez azonban hamar feloszlik – írja az Időkép. Augusztus 20-án napközben túlnyomóan napos időre van kilátás, legfeljebb elvétve alakulhat ki kisebb frissítő zápor. A helyi hastáncosok fellépése és a lecsófőzőverseny eredményhirdetése között pont jól jön majd ez a kis esőszünet a falunapokon. A délies szél a főváros és a Kisalföld térségében élénkülhet fel átmenetileg. A minimumok 12-18 fok körül alakulnak, a maximumok 27-32 fok körül.
 

A vasárnapi időjárás előtt olvass még augusztus 20-áról!

Vasárnap = érkezik a hidegfront

Vasárnap nyugat–északnyugat felől hidegfront hoz záporokat, zivatarokat, valamint feltámadó északnyugati szelet. Keleten–délkeleten még 30 fok fölé melegszik a levegő, a Dunántúl nagy részén és északon viszont 22 és 25 fok közötti maximumokra van kilátás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top