Aktuális

Bezacskózott csecsemőt találtak a tinik

Négy tini belógott egy több éve bezárt kórházba, pusztán "szórakozásból". Azonban nem várt események történtek ezután...

A tinik – akik közül ketten 13, és ketten 14 évesek – a Glasgow-i Stobhill Kórház egykori, több éve bezárt épületébe lógtak be. Elmondásuk szerint számos sokkoló dologgal találkoztak, többek közt egy zacskóval, amelyben egy csecsemő holtteste volt. A piciről még a köldökzsinórt sem vágták le. A tinédzserek  videót is készítettek arról, amit bent találtak. “Felfordul a gyomrom. Rémisztő, hogy ilyen dolgok hevernek egy elhagyott épületben. Végső soron az valakinek a gyermeke. Még akkor is, ha orvosi kutatásokra használták, megérdemli, hogy tisztelettel kezeljék” – nyilatkozták az egyik tini szülei.

A szakértők szerint azonban elképzelhető, hogy a zsákban csak egy játék baba volt, amit oktatási célokra használtak. A kórház ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta, mindemellett közleményükben hangsúlyozták: nem a régi kórházépületbe, hanem egy lezárt raktárhelyiségbe törtek be a fiatalok – írja a Bors.

Bezacskózott csecsemőt találtak a tinik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top