Aktuális

Szivárványszínű kerítés miatt lett pánik Pomázon

Szivárványszínűre festették egy pomázi általános iskola kerítését, a szülők egyből megkongatták melegvész-harangot.

A pomázi Mátyás Általános Iskola egyszínű rozsdás kerítését szivárványszínűre festette át néhány tanár, szülő, és besegített az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza is. Ez már sok volt a derék pomáziaknak és a jobbikos Sarkadi Attila képviselőnek is, aki Facebook-oldalán Koncz Szilvia képviselőtársával együtt írt nyílt levelet a polgármesternek és a jegyzőnek.

Szerinte nem véletlen, hogy a kerítésen pont ugyan abban a sorrendben  (piros-narancs-sárga-zöld-kék) követik egymást a színek, mint a melegek hírhedt szivárványos zászlaján. S bár szerinte nem homofóbok, de nem szeretnék, ha a Pomáz egyik közintézményét díszítené a “PRIDE zászlaja”.

A képviselőt ma reggelig tizennégy szülő kereste fel a színes kerítéssel kapcsolatban, a polgármestert a kerítés jelkép-mentesítésére kéri a levél végén. A levél megírása előtt még maga ajánlott fel festéket és munkát az átfestéshez.

A teljes levél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top