Aktuális

Drámai videó: süllyedő autóból mentik a nőt és a kutyáját

A louisianai Baton Rouge városára múlt pénteken hatalmas vihar csapott le. Annyi eső esett, hogy a várost elárasztotta a víz. A felhőszakadásnak eddig három ismert áldozata van. Ez a nő lehetett volna a negyedik, ha nem találkozik egy hősies mentőcsapattal.

Az ismeretlen nő piros kabriójának felhúzott teteje miatt nem tud kiszabadulni az autóból, amely lassan alámerül a zavaros vízbe.

A mentőcsapat tagjai kétségbeesetten próbálják betörni az autó ablakát, hogy képesek legyenek kinyitni az ajtót. Ez nem sikerül, így egyikük, egy David Phung nevű férfi a vízbe ugrik és elkezdi szétvágni az autó tetejét. Így már ki tudja húzni a nőt, akinek azonban a kiskutyája is a kocsiban utazott.

“A kutyámat is szedje ki!” – kiabál a nő, Phung azonban nem igazán akarja kockáztatni az életét, de azért víz alá merül, hátha sikerrel jár.

Épp amikor a mentőcsapat másik tagja azt magyarázza a nőnek, hogy a kutyája lehet, hogy már nem is él, Phung felbukkan a víz alól…

További meghökkentő videók az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top