Aktuális

Vasárnaptól gyönyörű nyár lesz

Szombaton még előfordulnak zivatarok, de aztán kisüt a nap, 30 fok közelében várható a csúcshőmérséket. Időjárás-jelentés.

Szombaton nyugaton szakadozik, csökken a felhőzet, számottevő csapadék már nem valószínű. A középső és keleti, északkeleti országrészben azonban erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, eleinte többfelé, majd egyre kevesebb helyen alakul ki zápor, zivatar. Éjszaka már csak a Duna-Tisza közén lehet gyenge zápor. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, a Balaton környékén, Sátoraljaújhely térségében, valamint zivatarok idején viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután általában 22 és 27 fok között, a Tiszántúlon 30 fok körül alakul. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap a sok napsütés mellett időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Napközben csapadék már nem valószínű. Az északias szelet még többfelé kísérik erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

via GIPHY

Hétfőn túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Az északi szél főként keleten helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Kedden derült vagy gyengén felhős, száraz időre számíthatunk. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top