Aktuális

Csak hónapjai vannak hátra Stadler Józsefnek

Ki gondolta volna, hogy kisnyugdíjasként él, és 43 kilósra fogyva csupán hónapjai vannak a korábbi sikervállalkozó és sokszoros milliomos Stadler Józsefnek.

Súlyos beteg Stadler József.  A korábbi milliomos és sikeres vállalkozó hasnyálmirigyrákkal küzd, és csak hónapjai vannak hátra.

Az akasztói vállalkozó óriási vagyonából korábban stadiont épített, milliárdos üzleteket kötött, vagy éppenséggel drága festményeket vásárolt. Fénykorában állítólag naponta 30 milliót keresett. Aztán bombaként robbant a hír, a sikeres vállalkozó éppenséggel adót csal, nem fizeti be az áfát. 18 éve ki-bejár a börtönbe, amint leüli az egyik büntetést, már kezdheti is következőt.

Stadler József többször megjárta a börtönt, már nem a milliókról álmodozik, csupán annyit szeretne, hogy megérje a következő bírósági tárgyalást, és bizonyíthassa igazát.

Két évvel ezelőtt betegsége miatt szakították meg aktuális büntetését. Az egykori vállalkozó mára 43 kilóra fogyott, jelenleg a szegedi klinika egyik professzora gyógyítja írja a Blikk.

Hónapjai vannak a kisnyugdíjból élő korábbi milliomosnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top