Aktuális

Élő adásban ekkora szemforgatást még nem láttál

Az amerikai demokrata konvenciót értékelő politikai elemzők egyike nem vette jó néven, hogy kollégája a rivális Donald Trumpot dicséri és ennek látványos jelét is adta élő adásban.

Angela Rye politikai elemző egyike volt a CNN meghívott vendégeinek, akik Don Lemon műsorvezetővel értékelték a demokrata konvención elhangzottakat.

Amikor Lemon megkérdezte a konzervatív Kayleigh McEnanyt, hogy mit gondolt Bill Clinton beszédéről, amelyben Hillary Clinton az oktatásért végzett munkáját méltatta, McEnany azt válaszolta: “De Donald Trump is rengeteg nagyszerű dolgot tett!”

“Donald Trump rengeteg remek dolgot vitt véghez a magánidejében, a veteránokat támogatta az alapítványán keresztül” – mondta a konzervatív vendég.

via GIPHY

 

Ezen a ponton Rye már nem tudta leplezni az érzelmeit, és jól láthatóan elkezdte forgatni a szemeit. Erre természetesen le is csapott az internet, sőt elsőként Rachel Potter countrysztár posztolta Twitteren a képsorokat, amelyek aztán villámsebesen terjedtek világszerte.

Rye a The Cutnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy igen látványos az arcmimikája, még tévés felvételek során is. “Nincs az a kimondott pókerarcom” – mondta az elemző, hozzátéve, hogy nagyon kell ügyelni, hogy ne látszódjanak az érzelmei az arcán a tévéadások során, mert akkor beskatulyázzák, mint “még egy haragvó fekete nőt”.

Rye hozzátette, hogy adáson kívül McEnanyt a barátjának tartja, és általában jól kijönnek egymással. De azt is elismerte, hogy még a legjobb barátok sem feltétlenül értenek mindenben egyet.

További cikkek a demokrata konvencióról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top