Aktuális

Dunántúli vonatkáosz: elmosta a víz a pályát

A csütörtöki heves esőzés több helyen is elmosta a vasúti pályát a Dombóvár és Bátaszék, valamint a Godisa és Komló közötti vasútvonalon.

Minden napra történik valami izgi a dunántúli vonatokkal mostanában: tegnap egy GYSEV-szerelvény tévedt el a két végállomása között, ma pedig a Dunántúl déli részén lévő Dombóvár-Bátaszék vasút vonalán Mágocs-Alsómocsolád és Máza-Szászvár között mosta el az eső a pályatest kavicságyazatát. A töltés helyreállításáig Dombóvár és Hidas-Bonyhád között vonatpótló autóbuszokra kell átszállni az üzemzavar miatt közölte a Mávinform az MTI-vel.

Dunántúli vonatkáosz: elmosta a víz a pályát

 

Godisa és Komló között ugyanez a helyzet, annyival súlyosbítva, hogy itt több helyen is elmosta a vasúti töltést az özönvízszerű eső, emiatt pedig szintén leállt a vonatközlekedés.
A MÁV munkatársai megkezdték a töltések kijavítását, és most úgy tűnik, hogy ma estig talán végezni is fognak a feladattal. Az utasoknak addig is maradnak a vonatpótló Ikarusok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top