Aktuális

500 ezer forintot kaphatsz, ha felismered a videó szereplőit!

Debreceni parfümtolvajokat keres a rendőrség. Egy videót is közzétettek, hátha valakinek ismerős lesz a brigád vagy a sötét BMW. Félmillió forint a nyomravezetői díj.

Tavaly november 17-én éjjel érkeztek a bűnözők egy debreceni drogéria elé. Előbb baltával próbálták betörni a bejárati ajtó üvegét, majd inkább betolattak autójukkal a boltba – látható a rendőrség által közzétett videón.

 

A két maszkos tolvaj a nyakába akasztott, nagyméretű, merevítővel ellátott zsákokba kézzel beseperte a parfümöket a polcokról, majd elszáguldott.

Az egyik tettes a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű dzsekit, kék színű farmernadrágot és fekete színű sportcipőt viselt, amelynek oldalán neonsárga csíkok voltak. Társa fekete színű dzsekit és nadrágot, valamint arcán kék színű maszkot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top