Aktuális

33 fokos melegben szakadni fog az eső – ez vár ránk a következő 3 napon

Vasárnap, hétfőn és kedden marad a 30-33 fokos nappali meleg, viszont az eső is visszatér. Így elég párás, tikkasztó levegőre számíthatunk.

Vasárnap változó felhőzetre számíthatunk. A Dunántúlon, a főváros térségében és az Északi-középhegység nyugati részén többfelé, másutt helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, szélerősödés csak zivatarok környezetében várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Hétfőn a Dunántúlon erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és többfelé várható zápor, zivatar, míg keletebbre kevesebb felhő valószínű, és kisebb eséllyel alakul ki eső. Az északi, északkeleti szél néhol megélénkül, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Kedden fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk, és szórványosan valószínű zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top