Aktuális

Elképesztő, hogy ennyien ajánlottak segítséget a kis Ricsinek és az apukájának

Milaskics Richárd, a fiatal apuka egyedül neveli 3 és fél éves kisfiát, Ricsit, aki SMA-ban szenved. Ez egy gyógyíthatatlan betegség, a kis beteg állapota folyamatosan romlik. Múlt héten írtuk meg a történetüket, de mi sem számítottunk arra, hogy ennyi jótevő jelentkezik az NLCafé szerkesztőségében.

A szerkesztőségbe özönleni kezdtek a levelek, amint megjelent a cikkünk, és nagyon sokan ajánlották fel segítségüket a fiatal apukának és kisfiának. Milaskics Richárd egyedül  neveli a beteg kisfiút, csupán a nagypapa segítségére számíthatnak, az édesanya és a nagymama már nem lakik velük. A család rendkívül nehezen él, havi 48 ezer forint a jövedelmük, ha a nagypapának nincs valamilyen alkalmi munkája, akkor ennyiből kell boldogulniuk. Richárd egész nap Ricsikét gondozza, neki esélye sincs elhelyezkedni, amúgy sem könnyű munkát találni a környékükön. Rengetegen hozzászóltak a megjelent írásunkhoz:

  • Rendszeres adakozók vagyunk, és nem azért, mert felvet a pénz. Együtt érzünk a bajban levőkkel, ezért azt a keveset, amit nélkülözni tudunk, odaadjuk rászorulóknak. Egy család nem tud mindenkinek segíteni, de bízom benne, hogy vannak még jó szándékú, érző lelkű emberek.
  • Muszáj bőgnöm! Jó lenne, ha további sorsukról is kapnánk híreket!
  • EMBEREK EZ A FIATALEMBER MEGÉRDEMLI, HOGY SEGÍTSENEK NEKI!
Rengetegen írtak nekünk a

És nemcsak hozzászóltak, hanem nagyon sokan segítséget is ajánlottak. A cikk megjelenése után csak jöttek, jöttek a levelek, és a legnagyobb meglepetést az okozta, hogy még másnap, sőt egész hétvégén is kaptuk a sok jó szándékú, segíteni akaró levelet. Volt, aki 1000 forintot ajánlott, volt olyan is, aki 50 ezret. És sokan ajánlottak babakocsit, matracot, oxigénpalackot a családnak, de olyan is volt, aki hasznos tudást osztott meg az édesapával, hogy hogyan juthat ezekhez az eszközökhöz olcsóbban.

A családnak minden felajánlás jól jön, tehát a gyerekruháktól elkezdve, a pelenkán keresztül minden segíthet nekik abban, hogy könnyebben átvészeljék a hétköznapokat. Eredeti cikkünk végén van egy bankszámlaszám, oda lehet készpénzt utalni, azonban ha valaki mással támogatná őket, azt is megteheti.

Ha valaki segítene, ha pontosabb részleteket szeretne tudni, akkor ide kattintás után a megjelenő email címen megteheti. Részletesen is beszámolunk majd az adományok sorsáról. Az eddigi felajánlásokat és segítséget nagyon köszönjük! 

Itt olvashatsz még beteg gyerekekről: 

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top