Aktuális

Viharos szél, jelentős zivatar – nem ezen a hétvégén fogsz leégni a Balatonon

Esős hétvége következik, borult lesz az ég, és ismét járhatunk gumicsizmában a papucs helyett.

Szombaton nem sokat fogunk látni a napból, ugyanis túlnyomóan borult lesz az ég, csak keleten lehetnek rövid felszakadozások. Országszerte várható eső, záporeső, keleten helyenként zivatar, de legalább ott a nap is kisüt. Szombaton az ország nagy részén 20-40 mm fölötti csapadékmennyiség valószínű. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon és északkeleten viharossá fokozódik az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 16 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a Nyírségben melegebb lesz, ott 21, 25 fok is lehet.

A hét utolsó napján is többfelé várható eső, zápor, északkeleten zivatar, csak időnként szakadozhat fel a felhőzet. A legtöbb helyen élénk marad a légmozgás, a Dunántúlon és északkeleten helyenként erős lesz az északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 16 és 24 fok között alakul.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top