Aktuális

A VinCE Balaton szervezői jelentik: túlélték a vihart!

Bár Balatonfüreden hatalmas vihar volt szerdán, a VinCe Balaton rendezvény szervezői azonnal intézkedni tudtak, így a rendezvényt megtartják a hétvégén.

“Ilyen vihart még nem éltünk át, de túléltük, és ez a fontos” – mondták a Vince Balaton szervezői, miután a felépített fesztivált gyakorlatilag a nullává tette egy 80 km / órás sebességű széllökésekkel és jégesővel érkező vihar. A félelmetes ítéletidőben szerencsére nem sérült meg senki, ami köszönhető a biztonsági őrök határozott és “percre kész” fellépésének is, a felszerelések, főleg a sátrak és reklámanyagok azonban többségükben használhatatlanná váltak.

A VinCE Balaton szervezői jelentik: túlélték a vihart!

A szervezők egész éjjel a széttépett sátrak alól mentették, ami menthető, és igyekeztek csökkenteni a kárt. Közben a Vitorlás Szövetség bejelentette, hogy a Kékszalag a tervek szerint rajtolt, ami igazolja, hogy a szerdai katasztrófa után már csak derűsebb időjárási kilátásokkal számolhatunk. A megsemmisült sátrak helyébe a szervezők faházakat rendeltek, így zavartalanul, teljes díszben fogadhatják vendégeiket a kiállítók!

A VinCE Balaton szervezői jelentik: túlélték a vihart!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top