Aktuális

8 hónapos baba tűnt el a nizzai tömegben

Egy fiatal anyuka a lehető legdurvább rémálmot élte át a tegnapi nizzai tömeges gázolás után. A zűrzavarban nyoma veszett nyolc hónapos kisbabájának.

Tiana Brunner a Promenade des Anglaises-ön lezajlott nizzai tömeges gázolás túlélőjeként éppen csak felocsúdott első ijedtségéből, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy nyolc hónapos kisfiának, Nathannak nyoma veszett a tömegben. Tiava ezek után azonnal segítséget kért a Facebookon, bejegyzését pedig több mint húszezren osztották meg pillanatok alatt.

8 hónapos baba tűnt el a nizzai tömegben

Péntek reggelre szerencsére hepienddel zárult a rémtörténet. Kiderült, hogy a kisfiú jól van, egy fiatal nő, Catherine Preun helyezte biztonságba és vitte haza őt a nizzai promenádról. Miután pedig olvasta a facebookos bejegyzést, világossá vált számára, hogy kit is talált meg csütörtökön este. A kisfiú már visszakerült édesanyjához, aki a közösségi oldalon is megköszönte jótevőjük cselekedetét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top