Aktuális

Balaton Sound: használt óvszert találtak a DVBBS öltözőjében

Újabb részletek derültek ki a DVBBS öltözőjében talált, félájult lányok ügyében. A legértékesebb bizonyítékok a lányok okostelefonjaiban lehetnek.

Használt óvszert találtak a DVBBS öltözőjében a Balaton Soundon. A kanadai duó megpróbált észrevétlenül meglépni, végül bilincsben vitték őket Ferihegyről Siófokra – értesült a HVG.

A lapnak nyilatkozó forrás a fesztiválon dolgozott, ott volt, amikor megtalálták a lányokat. Kiderült, előzőleg a DVBBS menedzsere választott ki tíz lányt, akiktől megkérdezték nagykorúak-e, és van-e kedvük bemenni a backstage-be. Összesen heten mentek aztán be, közös szelfi is készült róluk, majd négyen távoztak a zenekar öltözőjéből. Ezután a zenekar kiállított valakit az öltöző ajtaja elé, hogy senkit ne engedjen be, majd egy idő múlva már csak azt lehetett látni, hogy sietve távoznak a fesztiválról. Később a takarítók találtak rá a félájult lányokra az öltözőben.

Balaton Sound: használt óvszert találtak a DVBBS öltözőjében

A szervezők ekkor hívogatni kezdték az együttest, akik azonban minden jel szerint meg akartak lépni az országból, ám a reptéren elkapták őket és kábítószert is találtak náluk. Siófokon kihallgatták őket, ám ezt követően azonnal továbbutaztak Ibizára.

Bár a rendőrség korábban azt közölte, hogy szexuális erőszak gyanúja miatt nem nyomoznak, ám a takarítók – már a helyszínelés után – egy pohárban használt óvszert találtak az öltözőben, amit azonban kidobtak.

Bár felmerült az is, hogy a backstage be volt kamerázva, ám a lapnak nyilatkozó forrás szerint ott nincsenek kamerák. A Bors információi szerint azonban a lányok rengeteg fotót és videofelvételt készítettek odabenn, így a telefonjaikban értékes bizonyítékok lehetnek többek között arról, hogy milyen tárgyak voltak az öltözőben, ki kínálta őket itallal, mi történt azt követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top