Aktuális

Esernyővel támadott a szegedi Mary Poppins

Igencsak meglepődhettek a szegedi Horváth Mihály utcai fodrászatban, mikor egy szalmakalapos, felbőszült hölgyemény csak úgy rárontott a vendégekre és a dolgozókra.

Furcsa közjáték zajlott le Szegeden – írja a Délmagyar. Csütörtök reggel minden előzmény nélkül berontott egy szalmakalapos nő a fodrászatba, és se szó, se beszéd elkezdte húzogatni egy vendég haját. Mivel a vendégnek ez nem igazán tetszett, és ezt éles hangon jelezte is, az alkalmazottak a segítségére siettek. A kalapos hölgy azonban Bruce Lee-t meghazudtolva megrúgta a manikűröst, majd átváltott Mary Poppinsra és egy felkapott esernyővel támadott a többi alkalmazottra.

Ennyi elég volt az ott levőknek, és rendőrért kiáltottak, akik meg is érkeztek gyorsan, de addigra elszelelt a hölgy, végül a Szeged étterem előtt állították meg.

A nőt a rendőrök sem tudták lenyugtatni, így rájuk is Mary Poppins-i taktikával, esernyővel támadt. Ez már sok volt rendőreinknek, ezért lefogták, majd mentőt hívtak hozzá.

Jó, hogy a kánikulának már vége…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top