Aktuális

Boltból csórt pénztárcát a nagyi – felismered?  

Valaki a kosarában felejtette pénztárcáját egy közértben. Az utána következő pedig azonmód eltette a bukszát.

Május 19-én délután negyed öt és fél öt között a sértett egy, a Hódmezővásárhely, Ormos Ede utca 13/A szám alatti üzletben, bevásárlókosarában felejtette pénztárcáját, amit egy ismeretlen nő a nála lévő nejlontáskába rejtett. Vásárlása után az alkalom szülte tolvaj pénztárcástól együtt távozott az üzletből.

Boltból csórt pénztárcát a nagyi – felismered?  

 A csongrádi rendőrök ezért most nagyon keresik a képünkön látható,  50-60 év körüli, szőkésbarna, vállig érő hajú, szemüveget és kék színű nadrágot, zöld felsőt viselő asszonyságot.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, az jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.). Emellett hívhatja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját is, a 06-62-535-960-as számon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanút” vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top