Aktuális

Időskori betegségek a családban

Biztosan te is találkoztál már olyan helyzettel a környezetedben, amelyben nehéz döntéseket kellett hozniuk az érintetteknek, amelyek alapvetően változtatták meg hozzátartozójuk és saját maguk életminőségét is.
Időskori betegségek a családban

Ha szerettünk egészségi állapota fokozott ápolást vagy felügyeletet tesz szükségessé, az nehéz terheket ró mindenkire. Ebben a helyzetben te is a szakértő gondoskodást, ápolást és a valódi támaszt jelentő hátteret keresnéd.

Gyakori eset, hogy hozzátartozóként megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerülünk, amikor esetleg időskori memóriazavar jeleit tapasztaljuk szerettünkön. Ilyenkor olyan helyet szeretnénk, ahol szakértő segítséget és támaszt jelentő hátteret biztosítanak. Ugyancsak nehéz helyzet adódik akkor, ha az idős ember ápolásra szorul a mindennapokban, és akár napi 24 órában biztosítani kell számára a szakértő ellátást.

Időskori betegségek a családban

Mindenki azt szeretné, hogy idős hozzátartozója egészségét a legmagasabb szolgáltatásokkal gondozzák. Hogy olyan közösség tagja lehessen, melyben támogatják, segítik az életét. Ilyen megoldást kínál a legnagyobb idősotthon-fenntartó, az Olajág Otthonok.

Az Olajág Otthonok szakszerű gondoskodást kínálnak a fokozott ápolást, gondozást igénylő idősek és a demens betegek számára is.

Időskori betegségek a családban

Évente több százan költöznek be az Olajág Otthonok valamelyikébe, amely így az egyik legismertebb és legnagyobb idősotthon-fenntartóvá vált. Dr. Szirmai Viktor, az Olajág Otthonok főigazgatója szerint ezekben az otthonokban mindazt megkapják az idősek, ami meghatározó számukra: biztonságos, szerető környezetet, egészségi állapotnak megfelelő lehetőségeket, segítséget, gondoskodást.

De az Olajág Otthonok népszerűsége annak is köszönhető, hogy mindenféle igényt ki tudnak elégíteni: mindenféle pénztárcához, a legkülönbözőbb egészségügyi állapotú lakóhoz, a legváltozatosabb közösségi igényhez tudnak ajánlani tökéletes otthont. A jelentkezéseket a 06 1 5100010-es telefonszámon várják.

Időskori betegségek a családban

További információ a www.olajagotthonok.hu honlapon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top