Aktuális

Szörnyű dolgok történtek a héten Magyarországon

Öngyilkos feleségrabló, a segíteni akaró embertársa kocsijával menekülő, lángoló férfi, ámokfutó háromgyerekes apuka. A mögöttünk álló hét napban sok borzasztó eset történt a Bors szerint.

Kiskunfélegyházán múlt vasárnap hajnalban lángolt egy kocsi, benne ült a sofőr. A segítségére sietett egy szintén kiskunfélegyházi ember: kirángatta az égő járműből, megpróbálta eloltani. A férfi azonban el akarta vinni az illető autóját. Végül egy másik megálló autós kocsiját orozta el, amivel egy ház kertjébe hajtott, felborult, és a helyszínen belehalt égési sérüléseibe. A helyiek csendes, jóravaló embernek ismerték, az egész város megdöbbent a Bors cikke szerint.

Kedd hajnalban hatalmas robbanás rázta meg Kocsért. Ferenc magára gyújtotta a háza melléképületét majd felakasztotta magát. Előtte baltával fejbe verte feleségét, és kitette egy jászkarajenői tanyán. Kedden Budapesten egy tízemeletes házból a mélybe vetette magát egy férfi. Előtte szakított vele a barátnője. Félig a konténerekre érkezett, amiket épp köztisztaságiak takarítottak.

Pénteken Szombathelyen egy háromgyerekes családapa rontott neki volt feleségének, és több késszúrással megölte. Ezután kiugrott ötödik emeleti lakásuk ablakából. Egy iskola és egy bölcsőde közti részre zuhant, és szörnyethalt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top