Aktuális

Most vegyél autópálya-matricát, ha jót akarsz!

Az e-matrica és HU-GO e-útdíj értékesítési rendszereiben péntek este 18:30-tól hétfő reggel 8:30-ig lassulások, időszaki leállások fordulhatnak elő.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) csütörtöki közleménye szerint fejlesztés miatt nem lesz autópályamatrica-árusítás a NÚSZ webes felületén pénteken 23 óra 30 perc és szombaton hajnali 2 óra között. További lassulás és az autópályamatrica-árusítás rövidebb idejű leállása a fejlesztések ütemezett élesítése miatt csak helyi szinten lesz tapasztalható.

Most vegyen autópálya matricát, ha jót akar!

A várakozás elkerülése érdekében a matricát elővételben még péntek este fél 7 előtt érdemes megvenni az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy www.hu-go.hu weboldalon, SMS-ben, mobilapplikációkon keresztül, az ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladói partnereknél.

Nem érinti a karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó teherautókat, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel – írták. Díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top