Aktuális

Megtalálták a szatírt, aki mindig fekete kesztyűben nyúlt magához

Egy jól sikerült személyleírás és egy többször használt fekete kesztyű is segített a kunsági szatír lebuktatásában.

Egy fiatal kiskunfélegyházi nő tartott hazafelé június hatodikán hajnalban, amikor hátulról átölelte egy szatír, magához húzta és belelihegett a nyakában, közben pedig tapogatta a nőt.

A sértett ellenállt, teli torokból sikított, mire a támadó elengedte és elfutott. A nő egyből a rendőrségre ment, ahol a személyleírása alapján a grafikus fényképszerű portrét rajzolt a tettesről. A nő arra is emlékezett, hogy a támadó kezén fekete kesztyű volt.

A nő feljelentést tett a rendőrségen, az ismeretlen tettes ellen személyi szabadság megsértése bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

A fekete kesztyű újra felbukkan

A sértett segítségével készült grafikát még közzétenni sem volt idejük a nyomozóknak, amikor újabb bejelentés érkezett: a kiskunfélegyházi rendőrkapitányt kereste meg Gátér község polgármestere, Jánosiné Gyermán Erzsébet.

A polgármester szerint ketten is jelezték, hogy az elmúlt napokban egy férfi fekete kesztyűben önkielégítést végzett a Szabadság utcában.

 A kihallgatott helyieknek megmutatták a kiskunfélegyházi támadóról készült grafikát, ami alapján egyértelműen felismerték a Szabadság utcában látott férfit. Jánosiné személyismerete is segítette a zsarukat, a leírás alapján megnevezett egy helybelit. Közben a nyomozók beszerezték az egyik kiskunfélegyházi szórakozóhely biztonsági kameráinak június 5-éről 6-ára virradó éjszaka készült felvételét, amelyen látszott egy olyan külsejű férfi, akire ráillett a személyleírás, sőt aznap éjjel egy másik vendéglátóhelyen is feltűnt.

Ez izgatja fel

A nyomozók június 14-ére megállapították, a szatír nagy valószínűséggel a gátéri tanyák egyikében lakó J. István (43). Amikor a férfi ajtót nyitott nekik, látták, tényleg telitalálat volt a rajz. J. István nem tagadta, hogy ő lenne a mutogatós-leszorítós szatír, elmondása szerint ez izgatja fel. Elfogásakor is a zsebében volt egy pár fekete gumírozott kesztyű. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének és szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást, a bíróság június 15-én elrendelte előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top