Aktuális

Ez történik ma: elromlik az idő

Budapesten kedden reggel 04:53-kor kel fel a Nap és 20:40-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VI. 28.

Mai mottónk:

“Ha különleges ötletünk támad, csomagoljuk hagyományosabb célkitűzésbe! Így nem arra kérjük az embereket, hogy változtassák meg a véleményüket, hanem a már egyébként is meglévő értékeiken vagy gondolataikon keresztül szólíthatjuk meg őket.”

Adam Grant

Ez történik ma: elromlik az idő

Névnap:

Június huszonnyolcadika Levente, Irén, Petúnia és Szironka napja.

Június huszonnyolcadikán született:

Pieter Paul Rubens festő, Domokos Pál Péter, a csángók kutatója, Mátyás Attila énekes és John Cusack színész.

Időjárás:

Az eddigi hőséghez képest változás, hogy kedden kora délelőttig a középső és a keleti tájakon zápor-zivatar alakulhat ki. Délután már csak északkeleten lehet egy-egy futó zápor. Hosszabb napos időszakokra elsősorban a Dunántúlon számíthatunk. Élénk lesz az északi, északnyugati szél. Hajnalban 13-19 °C, délután 23-28 °C várható. Fronthatás nem várható kedden.

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyűek számára ezt jósolja a keddi horoszkópjuk: “Ha úgy érzed, hogy már semmiképp sem bírod tovább, akkor most érdemes szabadságra menned. Lehet, hogy vannak néhányan a közeledben, akik azt akarják elhitetni veled, hogy ezt nem teheted meg.” A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top