Aktuális

Gigafákat döntött ki az éjjeli vihar – videó

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka huszonhárom helyszínre riasztották a tűzoltókat a hatalmas vihar miatt... Több hatalmas fa is kidőlt.

 A III. kerületi Csillagszem utcában egy tízméteres fa dőlt egy lakóház kijárata elé. A II. kerületben, a Bölény utcában, egy termetes fenyőfába csapott a villám, ami az utcára dőlt. A Zugligeti úton, a XII. kerületben, egy öles gesztenyefa dőlt az útra és a kerítésre. Az öreg fa eltávolításán tíz tűzoltó dolgozott. 

 A Pest megyei Budakeszire is riasztották a fővárosi rajokat, ahol egy háromszintes családi ház tetejébe csapott villám, amitől a tető kigyulladt. A lakók megkezdték a tető oltását, amit a kiérkező tűzoltók fejeztek be. Az egységek megbontották a tetőcserepeket, hogy hozzáférjenek az izzó, parázsló faszerkezethez, amit egy vízsugárral eloltottak – írja a fovaros.katasztrofavedelem.hu, ahol a kicsavart fákról készült képeket is megnézheted.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top