Aktuális

Ordító felelőtlenség! Forgalmas úton tolta át a babakocsit – videó

Felfoghatatlan, hogyan jut eszébe valakinek, hogy többsávos, forgalmas úttesten tolja át a babakocsit, benne a gyermekével. Csoda, hogy nem okozott baleset a felháborítóan felelőtlen anya. Nézd meg a videón a megdöbbentő képeket.

Kisgyermeke életét kockáztatta az a nő, aki Manchester egyik rendkívül forgalmas, többsávos útján akart a babakocsival áthaladni. Az út feléig valahogy eljutott, hogy onnan hogyan haladt tovább, nem tudni, mindenesetre felháborító felelőtlenségre vall a tette.

A kedden készült videón az látható, amint az autó, amelyből a filmet készítették, elszáguld az anya és a babakocsi mellett. A nő az út közepére szerelt elválasztó szalag mellett áll. Már önmagában az is kérdéses, hogy a megtörtnek látszó korláton hogyan akarja áttenni a babakocsit. Botrányos és felháborító. Csak abban reménykedünk, az anya elérte célját, és meggondolatlan viselkedésével nem okozott balesetet.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top