Aktuális

Nyári élmények, remek kalandok

Nyár van végre! Utazzunk, pihenjünk, töltődjünk fel, legyünk sokat a gyermekeinkkel, szerelmünkkel, barátainkkal, mert ilyenkor kell gyűjteni az élményeket! Segítünk, hogy hol!

 

                                                  Kalandpark a Kis-Balatonnál

Hurrá, végre itt a vakáció! A Balatonnál vagy Zalakaroson nyaralsz? A vízben már uszonyaid nőttek, akkor itt vannak szárazföldi kalandok, a Zobori KalandoZoo-ban szó szerint szárnyra kaphatsz!  A hófánk a Kis-Balaton felé repít, az óriáshintán kipróbálhatod akár a szabadesést is! Ha nem riadsz vissza a magasságtól, irány a kötélpálya, több szinten!

 

A nyári zápor sem akadály, hiszen a Zobori KalandoZoo-ban egyedülálló beltéri élményekkel is várunk! 4XD mozi, ahol virtuálisan is mega-kalandokat élhetsz át, a csúszdaházban pedig a szivárvány minden színén száguldozhatsz kedvedre. A nyári szünetben állandó programok várnak, minden nap más, kreatív és mozgalmas foglalkozással. Ha a rengeteg kaland után megéhezel, sok finomságot találsz az étteremben. Gyerekparadicsom a javából! Szülőknek is!

Zobori KalandoZoo – Kalandpark és Szabadidőközpont
Tel.: +36-30-36-28-118
E-mail: info@zoborikalandozoo.hu
www.zoborikalandozoo.hu
Kövess minket a facebookon is! https://www.facebook.com/zobori

NYITVA:
2016.06.15-08.28. MINDEN NAP 10:00-19:30

           

 

 

                 A nyár legnagyobb csobbanása vár Zalakaroson!

A Zalakarosi Fürdőben megnyílt az extrém, több mint 400 méter új csúszdát felvonultató Adrenalin Csúszdapark. A látványában is adrenalinszint-növelő attrakció egyes elemei egyediek a dunántúli fürdők kínálatában.
Fontos tudnivalók a közel 20 méterről induló komplexumról: Varázsalagút – különleges fények; UFO – 105 méter száguldás után landol a repülő csészealj; Kamikaze – no traffipax – akár 70 km / h sebesség; Turbo – átlátszó elemei révén a szabadesés látványát a külső szemlélődő is élvezheti; Rafting-inga – vadvízi kalandok.

A strandbelépővel látogatható fejlesztés hiánypótló a kínálatban. Míg a kicsik a gyermekvilágban lubickolnak, a gyógyulni vágyó vendégek a gyógyvíz áldásos hatásait élvezik, addig a junioroknak és a felnőtteknek igazi pulzusnövelő kalandban lehet részük.

Gránit Gyógyfürdő Zrt.
8749 Zalakaros, Thermál út 4.
E-mail: info@furdo-zalakaros.hu
Web: www.furdo-zalakaros.hu

Keress minket a Facebookon is!

   
  Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, mert egy kis lazítás mindenkinek kell!

 

Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. A Fürdő 10 kül- és beltéri medencéjével, azaz gyógymedencékkel, látványmedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat.
 

 

Az extrémebb kikapcsolódást kedvelők egy különleges élménnyel gazdagodhatnak a 17 csúszdás Aqua Centrumban, ahol a kicsik és a nagyok is találhatnak maguknak szórakozási lehetőséget. Az Inga Csúszdát, mely Magyarországon igazi ritkaság, mindenképpen érdemes kipróbálni! Aki a hullámvasutazást szereti, ezt egyenesen imádni fogja!
Amennyiben hosszabb időt szeretne eltölteni a fürdőkomplexumban, a Fürdőtől mindössze 400 méterre található Apartmanpark és Kempingben pihenhet meg. A szállásdíjak a Gyógy-és Strandfürdő korlátlan használatát minden esetben tartalmazzák.
 
Elérhetőségek:
Web: www.cegledfurdo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/cegleditermal/
Telefon: 53/505-000
Cím: 2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.

                        Élményteli strandolás Igalban, Somogy gyermekbarát fürdőjében!

Fürdőnk – amely a Balatontól csupán 40 km-re található- nem csak Európa egyik legjobb gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. A nyári időszakban 13 medencével (köztük, több fedett élmény-, gyermek-, illetve gyógymedencével, melyek rossz idő esetén is garantálják a kikapcsolódást), szauna-világgal, óriáscsúszdával, sportpályákkal és rengeteg színes programmal várunk benneteket.

A fürdő közel 5 ha-os, szépen parkosított területen helyezkedik el, így nálunk a zsúfoltság ismeretlen fogalom. Kedvező áron elérhető családi belépőink mellett, nálunk 6 év alatt mindenki ingyen lubickolhat, sőt a nyár folyamán több alkalommal is családi napokra invitálunk benneteket, ahol 10 éves korig ingyenes belépést biztosítunk illetve számtalan játék lehetőséggel, vizes attrakcióval valamint zenés gyermekműsorral várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Web:
www.igal.hu
www.thermalhoteligal.hu

Facebook: www.facebook.com/igaligyogyfurdo
Igali-Gyógyfürdő
7275 Igal, Rákóczi tér 30.
Tel.: +36 82/573-059
E-mail: gyogyfurdo@igal.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top