Aktuális

Szexi bűnözőért rajonganak a netezők – fotó

Pillanatok alatt rákattantak a nők a vonzó nehézfiúra.

Internetes sztárrá vált egy illegális fegyvertartás miatt letartóztatott férfi az Egyesült Államokban. Alig 24 óra alatt több mint 55 ezren lájkolták a kék szemű, rövidre nyírt hajú férfi fotóját a rendőrség Facebook-oldalán. Több mint 20 ezren kommentelték is a férfi fotóját. “Illegális dolog ilyen szexinek lenni?” írja például az egyik rajongó.

A 30 éves Jeremy Meeks életében azonban egyelőre nem sokat számít, hogy a nők figyelmének középpontjába került. Szerdán tartóztatták le fegyverrel való többrendbeli visszaélés vádjával.

Az észak-kaliforniai Stockton rendőrségének Facebook-oldalán eddig még egyetlen fotó sem váltott ki ekkora, ráadásul pozitív figyelmet. A rendőrök a stocktoni körzet egyik legerőszakosabb bűnözőjének nevezték Meekset, akinek az óvadéka 900 ezer dollár (átszámítva csaknem 203 millió forint), péntek délután helyezték vád alá.

Az újdonsült rajongói által modellkinézetűnek nevezett Meeks egyike annak a négy férfinak, akiket a Stocktonban egyre gyakoribbá váló lövöldözések és rablások megfékezésére indított akció során tartóztattak le.

Forrás: Stockton Police Department / Facebook
Forrás: Stockton Police Department / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top