Aktuális

A szemétben találta meg a hajléktalan Janics Natasa Év sportolója díját

Már az is igencsak kérdéses, egyáltalán hogyan kerülhetett a szemétbe Janics Natasa üvegből készített díja. Mindenesetre annyi biztos, hogy egy hajléktalan találta meg Szegeden, és némi pénz reményében beadta az egyik antikváriumba.

Az olimpiai bajnok igencsak kellemetlen helyzetbe került ezzel a szemétből előkerült díjjal. Janics Natasa állítja, nem ő dobta a kukába az üvegtrófeát.

Szegeden az egyik helyi antikváriumba vitte a hajléktalan a Janics Natasa nevével díszített és 2008-ban neki ítélt díjat. A most előkerült Év legjobb női sportolója kitüntetést a Délmagyarország című napilap ajándékozta a sportolónőnek.

Hogy mégis mi az igazság, remélhetően hamarosan megtudjuk, mindenesetre meglehetősen furcsa ez a történet. Csupán naivan feltétezzük, a második gyerekre vágyó Natasa annyira sok díjat gyűjtött be pályafutása során, hogy észre sem vette, eltűnt egy a készletéből. Vagy már annyira nem volt hely a polcon, hogy muszáj volt szelektálnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top