Aktuális

Késelés miatt keresi a rendőrség ezt a férfit

Súlyos, életveszélyes sérüléseket okozott a dormándi Makula Gusztáv vasárnap hajnalban az egri vasútállomáson egy másik férfinek. A rendőrség nagy erőkkel keresi késelőt, ehhez a lakosság segítségét is kéri.

A rendőrség keresi azt a dormándi férfit, aki 2016. június 19-én vasárnap hajnali 2:50 és 3:15 óra között az egri vasútállomáson késelte meg áldozatát. A bűncselekmény elkövetésével a képen látható Makula Gusztávot gyanúsítják a nyomozók. Az orvosi vizsgálatok alapján a megkéselt férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 37 éves Makula a késelést követően eltűnt a vasútállomásról, azóta nem tudni, hol tartózkodik. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság éppen ezért a lakosság segítségét is kéri elfogásához.

Aki bármilyen információval rendelkezik a körözés alatt álló férfival kapcsolatosan, bejelentést tehet személyesen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon, de hívhatja a 06/36-522-111-es telefonszámot vagy a 06/20-776-8112-es mobiltelefonszámot is. Információt a 107, 112-es segélyhívó számokon és 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számon is várnak.

Késelés miatt keresi a rendőrség ezt a férfit

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top