Aktuális

Brutális állatkínzás: elpusztult kutyáját húzta maga után

Megrázó jelenetnek voltak szemtanúi a brit főváros lakói.

Hétfőn délelőtt járókelők szörnyű látványra lettek figyelmesek London Camden nevű részében: egy nő egy nagytestű fekete labradort vonszolt maga után, a kutya azonban már nem élt.

Amikor két járókelő odament hozzá, hogy megnézzék a kutyát, esetleg megpróbáljanak segíteni rajta és a gazdáján, a nő szitkozódni kezdett, mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, és azt állította, a kutya jól van, csak pihen.

Végül lecsatolta a döglött kutyáról a pórázt, és egyszerűen elment a másik kutyájával. A szemtanúk szerint semmilyen érzelmet nem mutatott a labrador halála miatt, később pedig nevetgélni kezdett. Az elhullott állatot végül az állatvédők szállították el.

Forrás: Mercury Press
Forrás: Mercury Press

A rendőrség később azt mondta, a kutya beteg volt, állatorvosi kezelésre szorult, és feltehetően a reggeli séta során esett össze és pusztult el. Hogy a gazdája ahelyett, hogy segítséget hívott volna, miért kezdte vonszolni maga után, az rejtély.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top