Aktuális

A 16 éves Horváth Biankát keresi a rendőrség

A Sopron közelében található hegykői gyermekotthonból tűnt el a 16 éves Horváth Bianka még 2016 áprilisában. A rendőrség azóta sem találta meg a lányt, ezért felkutatásához a lakosság segítségét kéri. Ha rendelkezel bármilyen információval az eltűnt lányról, jelezd a rendőrség elérhetőségeinek valamelyikén.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomoz Horváth Bianka eltűnése ügyében. A 16 éves lány 2016. április 29-én az egyik hegykői gyermekotthonból engedéllyel ment el, ugyanakkor oda azóta sem tért vissza, hollétéről semmit sem tudni. A lány eltűnése óta semmilyen életjelet nem adott magáról, és a nyomozás sem jutott eddig eredményre. Éppen ezért a soproni rendőrség az ügyben a lakosság segítségét kéri.

Horváth Bianka a személyleírása szerint 160 centiméter magas, átlagos testalkatú lány. Hosszú haja és szeme barna, arca ovális, bőre kreol. Szája sarkában piercinget visel.

Eltűnésekor farmert, pólót és fekete színű balerinacipőt viselt.

Ha bármilyen információval rendelkezel az eltűnt lánnyal kapcsolatosan, jelezd a Soproni Rendőrkapitányságon, vagy a névtelenség megőrzése mellett hívhatod a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 06-96-417-329-es telefonszámát. Bejelentheted az ingyenesen 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számon, és a 107 vagy 112 segélyhívószámok bármelyikén is.

A 16 éves Horváth Biankát keresi a rendőrség

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top