Aktuális

Ingyen pénzt kaphatsz hűtőre – itt az újabb pályázat!

Folytatódik az Otthon melege program, júliustól ismét lehet pályázni hűtőgépek és fagyasztók cseréjére. Itt vannak a részletek:

A keret 500 millió forint, egy jelentkező az új, energiatakarékos berendezés 50 százalékát, maximum 45 ezer forintot kaphat. A korábbihoz hasonlóan, elsőként július 4-étől az észak-alföldi régióban élők jelentkezhetnek. A nagycsaládosok és a nyugdíjasok előnyben lesznek, minden régióban lehetőséget kapnak arra, hogy először ők adják be kérelmüket.

A régi, korszerűtlen hűtőszekrények, fagyasztóládák, fagyasztószekrények cseréjére van lehetőség. A cél, hogy olyan energiatakarékos berendezéseket szerezzenek be a jelentkezők, amelyek segítik a kiadások csökkentését és energiahatékonyan működnek.

A régiók között a lakosság arányában osztották el a pénzügyi keretet. Jelentkezni a korábbiakhoz hasonlóan az ügyfélkapun keresztül digitálisan lehet.

Minden háztartás egy pályázatot adhat be. Az elbírást követően támogató okiratot kapnak a sikeresen jelentkezők, ezzel kell bemenni az üzletbe és megvenni a kiválasztott készüléket, a régi, kevésbé energiahatékony berendezést pedig le kell adni.

Javasolt már reggel 8-kor, a pályázat megnyílásakor kitölteni a pályázati űrlapot.

Az Otthon melege program nagy siker, korábban is volt már hűtőgép- és mosógépcsere program is:

Nem tudod, milyen hűtőgépet vegyél? Az NLCafé fórumon ezt ajánlják!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top