Aktuális

Értük szoríthatsz a foci-Eb-n!

Kihirdették a magyar labdarúgó-válogatott keretét, az osztrák tudósok pedig kiszámolták, milyen esélye van Magyarországnak a végső győzelemre az Európa-bajnokságon.

Bernd Storck szövetségi kapitány bejelentette, melyik az a 23 játékos, amelyik képviselheti Magyarországot a Franciaországban rendezendő labdarúgó-Európa-bajnokságon

 A válogatott kerete: 
   kapusok
Király Gábor (Swietelsky-Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig)
   védők
Fiola Attila (Puskás Akadémia), Bese Barnabás (MTK Budapest), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Lang Ádám (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva)
   középpályások
Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Kleinheisler László (Werder Bremen), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Pintér Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg)
   támadók
Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Szalai Ádám (Hannover), Németh Krisztián (al-Gharafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Böde Dániel (Ferencváros)

Értük szoríthat a foci Eb-n!

Gera Zoltán is utazik

Közben osztrák tudósok kiszámolták az Eb-esélyeket. Achim Zeileis, az innsbrucki egyetem kutatója és két bécsi kollégája, Christoph Leitner, valamint Kurt Hornik 19 fogadóiroda oddsait vette alapul, és kombinálta azt egy komplex, statisztikán alapuló számítással az előrejelzés elkészítéséhez – írja a HVG.hu.

Eszerint a legnagyobb esélye a végső győzelemre a franciáknak, majd a németeknek van. A magyaroknál pedig csak az északírek és az albánok győzelme lenne váratlanabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top