Aktuális

Félmeztelen férfit sétáltattak pórázon fényes nappal – videó

Egy mesterszakács vette észre, hogy Michelin-csillagos étterme előtt egy rendkívül ledéren öltözött férfit kutyaként sétáltatnak.
Bizarr jelenet: pórázon sétáltatták az alulöltözött férfit

Kenny Atkinson nem mindennapi látványra lett figyelmes puccos, Michelin-csillagos éttermének ablakából. Egy fenékrésznél nyitott cowboynadrágot, kalapot és ujjatlan felsőt viselő férfit pórázon, kutya módjára sétáltattak az étterem utcájába. Videót készített, amit melegében ki is tweetelt, így indult világhódító útjára a kutyaként sétáló férfi.

Bizarr jelenet: pórázon sétáltatták az alulöltözött férfit

A kutyaember mellett két teljesen normális öltözéket viselő férfi is sétált – így vonult a bizarr trió, a lehető legnagyobb természetességgel. Hogy mi állhat az esemény hátterében, azt sajnos csak találgatni lehet. A furcsa perverziótól kezdve a sokkal barátságosabb elvesztett fogadásig bármi belefér a képbe, mondjuk azt mindenképpen reméljük, hogy csak egyszeri esetről volt szó, nem rendszeres elfoglaltságról.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top