Aktuális

Megható dolgot tett tanáraiért az ötödikes fiú, mielőtt középiskolába ment

Lehet, hogy ez a fiú még csak 11 éves, de már igazi gentlemanként viselkedik: az egész tanári kart elvitte vacsorázni, mielőtt otthagyta volna az iskolát.

 Az oklahomai kiskamasz, Cody Dortch sok vele egykorúval ellentétben tiszteli és megbecsüli a tanárait. Olyannyira, hogy a 11 éves fiú ragaszkodott hozzá, hogy mielőtt elballag a suliból, vacsorázni vigye őket!

Megható dolgot tett tanáraiért az ötödikes fiú, mielőtt középiskolába ment volna

 

 

Cody az ötödik osztály után kezdi a középiskolát, és úgy érezte, valahogy ki kell mutatnia, mennyire hálás azoknak, akik eddig tanították, és foglalkoztak vele. Ezért a kisfiú szorgosan gyűjtögetni kezdte a pénzét: plusz bébiszittelést vállalt, a karácsonyi és a szülinapi ajándékát félrerakta, mindezt azért, hogy meghívhassa vacsorázni a tanárait.

Megható dolgot tett tanáraiért az ötödikes fiú, mielőtt középiskolába ment volna

Cody 200 dollárt gyűjtött össze, menő meghívót tervezett és végül tényleg elvitte vacsorázni a tanárnőket – akik, mondani sem kell, szinte könnyekig meghatódtak a kisfiú gesztusán. 

Forrás: abcnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top