Aktuális

Legjobb barátja akarta megerőszakolni a fiatal nőt – vadidegenek mentették meg

A három hős észrevette, ahogy a férfi valami gyanús tablettát csempész partnere italába, míg ő a mosdóban van.

Hősként ünnepli az internet azt a három kaliforniai nőt, akik túl azon, hogy kiszúrták, hogy az étterem egyik vendége megpróbálja bedrogozni vacsorapartnerét, de ezt jelezték is a majdnem áldozatnak. Sonia Ulrich, Monica Kenyon és Marla Saltzer épp egy Santa Monica-i étteremben vacsorázott, mikor észrevették, hogy az egyik asztalszomszédjuk gyanús tablettát csempész partnernője italába, míg a nő a mosdóba ment. 

Sonia az azóta vírusszerűen terjedő Facebook-posztjában leírta, a mosdóban azonnal értesítették a “majdnem” áldozatot, aki elárulta, randipartnerével még csak nem is aznap találkozott először: a férfi évek óta a legjobb barátja. Miután rádöbbent, hogy a férfi meg akarta őt erőszakolni, a nő jelezte a dolgot az étterem vezetőségének, és kérte, hogy megnézhesse a biztonsági felvételeket.

 

Miután a kamerák is igazolták a gyanút, az étterem munkatársai értesítették a rendőrséget.

A szerencsétlen nőnek ezután negyven percig ott kellett ülnie az állítólagos barátja társaságában azzal a tudattal, hogy a férfi megpróbálta megerőszakolni őt. Eközben az étterem személyzete majd megőrült, hogy csinálhasson valamit: ki akarták dobni az italt a pohárral együtt, meg a férfit is” – írta Sonia, majd hozzátette, szerencsére nem tették meg, így a kiérkező rendőrök bizonyíték gyanánt lefoglalhatták az italt.

A férfit végül nemi erőszak kísérletével vették őrizetbe, egymillió dolláros óvadék fejében engedik szabadlábon védekezni. 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top