Aktuális

A nyílt utcán, fényes nappal tépték le a nő nyakláncát

Fényes nappal, a nyílt utcán tépte le az eddig ismeretlen férfi a 18 év körüli lány társa közreműködésével egy nő nyakláncát. Az esetet kamera rögzítette. A debreceni rendőrség szemtanúkat keres az rablók felkutatására.

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen nőnek és férfinek az azonosításához, akik a Meszena utcában szakították le egy nő nyakláncát. A rablást követően elfutottak a helyszínről, ugyanakkor biztonsági kamera rögzítette őket.

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haját oldalt felnyírva viseli. A bűncselekmény elkövetésekor barna pólót és farmert viselt. Társa 18-20 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú fiatal nő, hosszú haja fekete, szürke pólóban és kék farmerben követte el a lopást.

Fotó: Police
Fotó: Police

A debreceni rendőrség kéri, aki felismeri a képen látható férfit és/vagy nőt, információkkal rendelkezik tartózkodási helyükről, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatosan bármilyen használható tényről tud, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), illetve hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számot, vagy 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

(HAON)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top