Aktuális

Iszonyúan csúszik a vadonatúj burkolat a Széll Kálmán téren

Még épp csak elkészült a Széll Kálmán tér átalakítása, újabb munkálatokba fogtak a helyszínen. Az egyik térburkolat ugyanis esős időben rendkívül csúszik, így balesetveszélyes lehet. A BKK tájékoztatása szerint a hiba kijavítását ma megkezdik.

“Ahogy azt az elmúlt napok esőzése alatt tapasztalhattuk, a felújított Széll Kálmán tér egyedi, piros színű vízáteresztő burkolata sajnos síkossá válhat” – jelent meg a BKK Facebook-oldalán. A megfogalmazás alapján arra következtethetünk, a csúszós burkolat miatt panaszok érkezhettek a közlekedési vállalathoz.

Az esténként csodás fényekben pompázó Széll Kálmán téren a gyalogosok biztonsága érdekében a BKK azonnal kérte a kivitelező céget a hiba kijavítására, amely “ma megkezdi a vízáteresztő burkolat érdesítését. A munkálatokat a tervek szerint szombaton fejezik be”.

Két nappal a munkálatok befejezése után máris renoválásra szorult a Széll Kálmán tér, de olyan is akadt, aki az új órát kifogásolta, amiről alig lehet leolvasni az időt – írja a hvg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top