Aktuális

Combinóval ütközött egy autó – fotó

Személyautóval ütközött a Margit híd budai hídfőjének közelében az egyik Combino villamos. A villamosok hosszabb időre leálltak, a 4-es, 6-os és 17-es vonalakon átmenetileg pótlóbuszok közlekedtek.

A BKK a Facebook-oldalán számolt be arról a ma délelőtti balesetről, amelynek során az egyik Combino személyautóval ütközött. A baleset miatt a villamosvonalon a forgalom leállt, a 4-es, 6-os és 17-és villamosokat pótlóbuszok helyettesítették.

Pótlóbuszok közlekedtek a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán téri metróállomás között, és a 17-es villamos sem közlekedett a Margit híd, budai hídfő HÉV-állomása és a Széll Kálmán tér között.

A BKK legfrissebb tájékoztatása szerint a baleset körülményeit időközben megvizsgálták, a forgalom pedig ismét megindulhatott az érintett villamosszakaszokon, így a Combinók újra a megszokott rend szerint járnak.

A baleset körülményeiről, sérültekről a BKK nem számolt be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top