Aktuális

Bill Clinton is szerepet kapna Hillary kormányában

Elnökké választása esetén Hillary Clinton a férjére, a volt amerikai elnökre bízná a gazdaság fellendítését. Bill Clintonnak tehát elő kellene majd bújnia visszavonultságából.

Elnökké választása esetén Hillary Clinton a férjére, Bill Clinton volt amerikai elnökre bízná a gazdaság fellendítését. A demokraták várható elnökjelöltje – aki gyerekeknek írt önéletrajzi könyvet – erről Kentuckyban beszélt egy vasárnapi kampányrendezvényen. A politikus szerint a Parkinson-kórt cáfoló Bill Clinton feladata lenne “az amerikai gazdaság újraélesztése”. 

“Bill tudja, hogy mit kell csinálni, különösen az olyan vidékeken, ahol szénbányászatból élnek, vagy amelyek kimaradtak a fejlődésből az elmúlt években” – fogalmazott Hillary Clinton, aki a múlt héten a szénbányászatból élő és a szénbányák bezárásával küszködő Nyugat-Virginiában szenvedett nagy arányú vereséget vetélytársától, Bernie Sanders vermonti szenátortól.

Clinton vasárnap Kentucky több városában is kampányolt, és immár másodszor említette, hogy férjének, Bill Clinton volt elnöknek “elő kellene bújnia a visszavonultságából”. Louisville-ben tartott kampánygyűlésén hosszasan méltatta Bill Clinton elnöksége sikeresnek elkönyvelt gazdaságpolitikáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top