Aktuális

Flörtölni tanítják a menekülteket – videó

Német pszichológus tanítja flörtölni az országba érkezett menekülteket. A videó tanúsága szerint a menekült férfiak túl gyorsan ismerkednének, de azt is meg kell tanulniuk, ha egy európai nő nemet mond, az azt jelenti, nincs tovább esélyük.

Televíziós adás készült a németországi menekültek speciális integrációs kurzusairól, melyeken a flörtöléstől kezdve a visszautasításig szinte mindent körüljárnak a terapeuták. “Hogyan beszélünk a német nőkkel?” – teszi fel a kérdést Christian Zak szexuálpszichológus a menekülteknek szóló kurzusán, ahol női segítőkkel szerepjátékokon keresztül gyakorolhatják a Németországba érkezett bevándorlók az ismerkedési, flörtölési szabályokat.

A kurzust vezető pszichológus elmondása szerint a menekültek többségének fogalma sincs, hogyan kell beszélni, ismerkedni az európai nőkkel. Az oktató minden óra végén hangsúlyozza, Európában a nem valóban azt jelenti, hogy nem. Amikor egy nő nemet mond, akkor nem szeretne tovább ismerkedni.

A német közvélemény ezzel szemben továbbra is veszélyesebbnek tartja az országba érkezett menekülteket, főleg a szilveszteri kölni tömeges zaklatás után – írja a Híradó.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top