Aktuális

Hosszú hétvégi szabadidős programok

Néha jól esik a hétvégét megtoldani egy-két nappal. Mert két nap nagyon kevés ezeken a csoda helyeken. Persze három vagy négy is....Sőt, egy hét is kevés lenne.

 

                                                 Kalandpark a Kis-Balatonnál

Ha a hétvégédet a Balatonnál vagy Zalakaroson töltöd családoddal, kihagyhatatlan program a fürdővárostól csupán 5 perc autóútra lévő Zalaszabarban a Zobori KalandoZoo.
A csodás Kis –Balatoni panoráma azonnal elvarázsol, de csak egy pillantást kell vetni a kalandparkra és máris izzik az adrenalin… Csúszdák igazi arzenálja sorakozik itt, több variációban, a szivárvány minden színében kint a szabadban, és bent a csúszdaházban, ha bármi kötél szakad eső esetére is.

A hófánk pályán hó nélkül is élvezheted a szánkózás élményét, hatalmas gumikarikákban száguldhatsz, kanyaroghatsz, az ugrató pályán akár szó szerint repülhetsz is a Kis-Balaton felé! Ha szívesen kipróbálnád a szabadesést, azt nem csak a csúszdán teheted meg, hanem virtuálisan is lesz alkalmad, a legújabb 4XD moziban bármi megtörténhet egy kalandos nap során. A picik sem unatkoznak: mini markolók, bébikötélpálya, állatsimogató, játszóház, vetélkedők várnak. Gyerekparadicsom a javából! Szülőknek is!

Zobori KalandoZoo – Kalandpark és Szabadidőközpont
Tel.: +36-30-36-28-118
E-mail: info@zoborikalandozoo.hu
www.zoborikalandozoo.hu
Kövess minket a facebookon is!

NYITVA:
2016.03.30-06.14. SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 10:00-18:00
2016.06.15-08.28. MINDEN NAP 10:00-19:00

                                              Sárváron már strandolhatunk!

 

Mert itt már megnyitott a gyönyörűen parkosított strand, ahol az élmény és a feltöltődés egyszerre garantált.  A hullámmedence igazi tengerparti hangulatot varázsol, a gyerekeket a kalandmedence és a vízi játszótér nyűgözi le, a vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget.
A négypályás versenycsúszda, és a hét további óriáscsúszda pedig megunhatatlan még a felnőttek számára is.  Júniustól pedig további két új, izgalmas csúszdát is átadnak majd a vendégeknek.

Az esős, hűvösebb napokon sem kell lemondanunk a fürdőzésről. A családi fürdőben a csúszdák, pancsolók, vízi játékok elvarázsolják a kicsiket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon vezethetik le az energiájukat. A Fürdő melletti Kalandparkban pedig tizenegy drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat.

WEB: www.sarvarfurdo.hu

 

     Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, mert egy kis lazítás mindenkinek kell!

 

Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány lehetőség, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni.  
Amennyiben hosszabb időt szeretnél eltölteni a fürdőkomplexumban, a Fürdőtől mindössze 400 méterre található Apartmanpark és Kempingben pihenhetsz meg. Ha igazi kikapcsolódásra vágysz és mindezt pénztárcabarát módon, figyelmedbe ajánljuk Édes Pünkösd (2 éj) csomagajánlatunkat!

A csomag minden földi jót tartalmaz: szállást konyhás, zuhanyzós apartmanban; korlátlan Gyógyfürdő és szaunabelépőt;  büféreggelit;  egy szuper kávézóban teát vagy kávét általad választott cukrászsüteménnyel kísérve. Ráadásként szakértő kezek alatt gyűjthetsz erőt a hétköznapokra, hiszen az ajánlat magában foglal egy 30 perces aromamasszázst is. Bővebb információért és árakért, tekintsd meg honlapunkat.
Kérdés vagy kérés esetén bátran keress minket:
Web: www.cegledfurdo.hu
E-mail: camping@cegleditermal.hu
Telefon: 53/501-177
Fb: https://www.facebook.com/cegleditermal/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top