Aktuális

Szilánkosra törte az ellenőr csuklóját egy utas – lebénult a keze

Egy utas bántalmazta az ellenőrt, később pedig baleset is érte munka közben, emiatt lebénult a csuklója, mégsem kap kártérítést a BKK-tól.

A negyvenes éveiben járó, kétgyermekes Dániel korábban jegyellenőrként dolgozott Budapesten. 2010-ben egy kolléganőjébe belekötött három fiú a villamoson, amikor pedig a védelmére kelt, az egyikük szilánkosra törte Dániel csuklóját – írja a Bors.

A sérülés miatt a férfi több műtéten is átesett, ám felépülése után visszament ellenőrnek. Egy nap azonban munka közben elesett egy buszon, rá a műtött csuklójára. A csuklója és a keze a baleset következtében lebénult, a munkáját nem tudta többé ellátni, ezért a BKK közös megegyezéssel felbontotta a munkaszerződését. Dániel alá is írta az erről szóló papírt, nem gondolta, hogy nem kap majd kártérítést azok után, hogy mindkét sérülését munka közben szerezte. Bíróságra vitte az ügyet.

A BKK a lap megkeresésére nem nyilatkozott, arra hivatkozva, hogy az ügy még folyamatban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top