Aktuális

Május 1.: majdnem a Dunába csapódott egy repülő

Tízezrek nézték meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű autó-, motorsport- és légibemutatót, melynek során a Dunán pattant vissza egy repülő. De az autós bemutató végén is történt egy kisebb baleset.

A magyar műrepülő, Veres Zoltán és két dél-afrikai társa, Jason és Larry Beamish kötelékben repült át a Lánchíd alatt. A három gép pilótája közül azonban Larry Beamish a híd alatt áthaladva átmenetileg elvesztette az uralmát a gép felett, és bukdácsolni kezdett a Duna felé. A gép futóműve bele is ért a vízbe, a pilóta azonban megmentette a szituációt – írja az origo.hu.

 

Budapest belvárosában klasszikus Forma-1-es versenykocsikat is láthattak száguldozni a főváros utcáin az érdeklődők. A szervezők beszámolója szerint az autós bemutató végén azonban történt egy kisebb baleset: az egyik Ferrari a hátsó szárnyával hozzáért egy kordonhoz, amitől a kerítés megütött 5 nézőt – írja az MTI.

Egy olvasói videó az esetről (via Index):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top