Aktuális

Jogerősen elítélték Repülős Gizit

30 nap börtönre ítélte a Repülős Gizi néven ismert K. Sándorné B. Gizellát lopás kísérlete miatt a bíróság csütörtökön.

A Székesfehérvári Törvényszék Repülős Gizi jogerős börtön büntetésébe beszámítja az április elsejétől előzetes letartóztatásban töltött időt.

Jogerősen elítélték Repülős Gizit

A sokszorosan büntetett előéletű vádlott március 30-án azért ment be egy velencei családi ház udvarára a csukott, de nem zárt kertkapun keresztül, hogy lopjon. Megpróbálta kinyitni a teraszon lévő nyílászárókat, de nem tudta, így anélkül távozott, hogy bármit is eltulajdonított volna. Egy járókelő megfigyelte, hogy mit tesz a vádlott, és értesítette a rendőrséget. Az idős nőt még aznap őrizetbe vették.

Repülős Gizi először 1953-ban került összeütközésbe a törvénnyel besurranásos lopás miatt, az elmúlt évtizedekben több mint kétszáz bűncselekményt követett el, és legalább tizenkilenc alkalommal ítélték el. Nevét onnan kapta, hogy az 1950-es években belföldi repülőjáratokkal utazott Budapestről vidékre lopni. Összesen több mint 17 évig ült börtönben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top