Aktuális

Dühös hód terrorizált egy férfit

Egy feldühödött hód szabályszerűen túszul ejtett egy férfit, aki békésen ballagott hazafelé.

A Szergej nevű lett férfi valószínűleg álmában sem gondolta volna, milyen incidens esik meg vele. Késő este gyalogolt hazafelé Daugavpilks városában, amikor az út menti bokorból kirontott egy hód.

Se szó, se beszéd, jól megharapta Szergejt, aki a váratlan roham hatására elesett. A férfi megpróbált felállni, de a termetes rágcsáló újból megharapta, és egyszerűen nem hagyta, hogy feltápászkodjon.

Szergej végül feladta a próbálkozást a menekülésre, és a földön ülve sikerült felhívnia egy barátját, hogy jöjjön a segítségére. Az érthető módon először nem akart hinni neki, de végül beadta a derekát, és elindult. Útközben azonban lekapcsolták a rendőrök gyorshajtásért. Amikor elmesélte nekik, miért sietett ennyire, először megszondáztatták, majd amikor józannak bizonyult, csatlakoztak hozzá, és együtt mentek tovább a túszdráma helyszínére.

Ilyen fogakkal bárkit le tudnak fegyverezni
Ilyen fogakkal bárkit le lehet fegyverezni

Amikor odaértek, és látták, hogy Szergej igazat mondott, kihívták az állatmentőket, akik végül elfogták az állatot, és kiszabadították a túszt, akinek összesen 15 öltéssel varrták össze a sebeit.

A hatóságok komolyan vették az esetet, és bár bevallásuk szerint is nehéz ilyen helyzetek ellen óvintézkedéseket tenni, mindenkit figyelmeztettek, hogy a hódok nagyon agresszívek lehetnek tavasszal, amikor új otthont keresnek.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top