Aktuális

Pocsolyafröcskölő után nyomoznak a londoni rendőrök

Sorozatos pocsolyafröcskölő után nyomoznak a londoni rendőrök. A galád tettes esős időben terepjárójával csapja telibe az arra járó gyanútlan gyalogosokat. És mindez nem áprilisi tréfa, a hír szóról szóra igaz!

Meglehetősen egyedi és szokatlan ügyben nyomoz a londoni rendőrség. A sorozatos elkövető autójával szántszándékkal a pocsolyákba hajt kifejezetten azért, hogy lefröcskölje az arra járó gyanútlan gyalogosokat.

Míg Croydonban a Macskafelmetsző tartja rettegésben a környéket, az észak-londoni Kentish Townban egy egészen más típusú “bűnöző” garázdálkodik – írja a The Times brit napilap hétfői számában.

A tettes akkor garázdálkodik, amikor esik az eső, márpedig ez a brit fővárosban igen gyakran fordul elő. Az ismeretlen “bűnöző” terepjárójával addig keresgél a környéken, amíg a járda közelében fel nem fedez egy jókora pocsolyát. Élvezettel hajt át rajta, tetőtől talpig beterítve vízzel a gyanútlan járókelőket.

Az egyik gyalogos nemrégiben mobiltelefonjával lefilmezte a férfit, mert egyik alkalommal visszafordult, és másodszor is áthajtott ugyanazon a tócsán, hogy lefröcskölje a buszmegállóban várakozókat is.

A bizonyíték ellenére a rendőrség nem tudta kinyomozni a tettes kilétét, ugyanis fekete autója nincs bejelentve. A tehetetlen hatóságok a lakosság segítségét kérik a január óta aktív “gonosztevő” lefüleléséhez.

És hogy vajon milyen büntetés vár a notórius pocsolyafröcskölőre, sajnos nem tudjuk. Talán kap 12 botütést kap, esetleg addig kell a járdaszélen állva eltűrnie, hogy őt csapja telibe a többi londoni autós, amíg meg nem tanulja a leckét. Mindenesetre, bízunk benne, az angol lapok beszámolnak majd erről is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top