Aktuális

Pszichiátriai beteg tűnt el Budapesten – önmagára és másokra is veszélyes lehet

Skizofréniával kezelt pszichiátriai beteget keres a rendőrség. Morvai Ferenc kilenc napja nem szedi orvosságait, ezért könnyen előfordulhat, hogy önmagára vagy másokra is veszélyes lehet. A férfi felkutatásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2016. április 16-án eltűnt, és azóta semmilyen életjelent nem adott magáról a 41 éves Morvai Ferenc. A férfi pszichiátriai beteg, skizofréniával és üldözési mániával kezelték. Könnyen előfordulhat, hogy önmagára és másokra is veszélyes lehet tudta meg a Blikk. A beteg férfi 8. kerületi otthonából tűnt el, édesanyja és testvére Budapest utcáit járják, de nem semmilyen eredményre nem jutottak.

A pszichiátriai beteg férfi nem szerepel a kórházak és hajléktalanok nyilvántartásában sem. A férfi eltűnése óta gyógyszereit nem szedi, ezért tünetei és pszichés zavarai feltételezhetően súlyosbodhatnak.

Morvai Ferenc 164 centi magas, 70-75 kiló, testalkata zömök, kopaszra nyírt, félig hallássérült, mindkét fülében hallókészüleket visel. Eltűnésekor vélhetően szürke melegítőnadrágot, piros kapucnis felsőt, fekete és neonzöld mintázatú cipőt viselt.

Skizofrénával kezelt pszichiátriai beteg tűnt el Budapesten

A rendőrség kéri, aki látta a férfit vagy hollétéről bármilyen használható információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívó számokat, illetve írjon bejelentést a VIII. kerületi Rendőrkapitányság e-mail címére.

Forrás: Index

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top